top of page

Yapı Kredi Kültür Sanat'tan sanal sergi turları

İçinde bulunduğumuz süreçle birlikte alınan sağlık önlemleri çerçevesinde, kapılarını bir süreliğine ziyarete kapatan Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, içeriğini genişlettiği 3D sanal sergi turları, online kitap satışı ve etkinlikler ile dijital platformlarda hizmet vermeye devam ediyor


Bir Zamanlar Toroslarda: Sagalassos sergi görüntüsü


Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili alınan tedbirler kapsamında geçici bir süreyle kitabevlerini ve Bir Zamanlar Toroslarda: Sagalassos sergisini ziyarete kapatan Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık'ın verdiği online hizmetler kapsamında Bir Zamanlar Toroslarda: Sagalassos sergisi 360 derece sanal tur olarak erişime açılırken, Sagalassos kazı ekibi üyeleriyle yapılan röportajlar da video kanallarında yayınlanmaya başlayacak. Yapı Kredi Kültür Sanat’ta açılan geçmiş tarihli diğer sergiler ise web sitesinde 360 derece sanal tur ile gezilebiliyor.


Yapı Kredi Kültür Sanat’ta yapılan geçmiş tarihli etkinliklerin bir kısmının video kayıtlarının paylaşıma açılacağı çalışmalar kapsamında gelecek tarihli bazı etkinlikler de online olarak gerçekleştirilecek. Tüm kitabevleri bir sonraki duyuruya kadar kapalı olacak olan Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ın online alışveriş faaliyetleri 7/24 devam ederken, Kültür Bakanlığı’nın kütüphaneleri okuyucu hizmetlerine kapatma kararı dolayısıyla Yapı Kredi Araştırma Kütüphanesi de geçici bir süreyle kapalı olacak.


Yapı Kredi Kültür Sanat'ın İnternet üzerinden sunmuş olduğu sergileri sanal ortamda 3D olarak buradan gezebilirsiniz. Online alışveriş için Yapı Kredi Yayınları'nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page