top of page

SINIR/SIZ bir sergi


SINIR/SIZ sergisi yasaklamalara karşı yeni bir dilin olanaklarını arıyor

Bu yıl 26. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası “Sınır” temasıyla gerçekleştirilecek. LGBTİ+ sanatçılar kuir feminist dile alan açmak için 25 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'de Kıraathane'de açılıyor. Asmalımescit Mahallesinde, Adahan Otel'in yanında İstanbul Edebiyat Evi Meşrutiyet Caddesi Yemenici Abdüllatif Sk. 1-3 numarada 8 Temmuz'a dek devam edecek olan SINIR/SIZ sergisi için bir araya geliyor.

Bağımsız aktivist/sanatçılardan oluşan sergi ekibi, aktivizmin sınırlarının daraldığı bu günlerde, sanatın güçlendirici ve tahayyül açıcı bir eylem olduğunu hatırlatmak istiyor. Sansür, yasak ve sınırlara karşı farklı bir dünya arzusunun vurgulandığı ve dilin sınırlarının genişletilmeye çalışıldığı sergide çeşitli disiplinlerden üretimler yer alıyor.

Şafak Şule Kemancı , “İsimsiz” 2018 Polimer Kil, Akrilik, 20cm

Sergi sanatçıları: Özgür Can Taşcı, Gözde Gürel, Şafak Şule Kemancı, Dramaqueer, Nisa Şenol, Makhism, Jaleh Nezamdoust, Elif Tekneci, Nazım Ünal Yılmaz, Ugemfo, İlhan Sayın, Elif KK, Enes Ka & Cansu Yıldıran, Gülkan Noir, Ümran & Ümran, Sinem Sinan Göknur, Sy & Niq & Andrew & Kanno ve Gizem Bayıksel.

Jaleh Nezamdoust , “Memories” 2017 Rapidograph pen 40x 50 cm

Sergi ile ilgili daha fazla bilgi için medusanoktasi@gmail.com adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page