top of page

Pharrell Williams ve Jay-Z’nin ortak çalışması Entrepreneur yayında


Pharrell Williams ve Jay-Z’nin tüm siyahi girişimcilere dikkat çeken yeni teklisi Entrepreneur, Sony Music etiketiyle yayımlandı. Şarkıyla aynı gün yayımlanan ve Issa Rae, Nipsey Hussle, Tyler, The Creator, Robert Hartwell, Six Sev gibi önemli on iki siyahi girişimciye yer veren klip, şarkıya güçlü bir açıklama getiriyor


Pharrell Williams & Jay-Z, Entrepreneur klibinden


Entrepreneur şarkısı özelinde TIME dergisi ile The New American Revolution özel sayısı için bir araya gelen Pharrell, siyahi liderlerin hikâyelerini paylaştığı sayfalarda Naomi Osaka, Kenya Barris ve Imara Jones gibi başarılı isimler ile sohbetlerini kaleme alıyor. Bugüne kadar pek çok başarılı işe imza atan Pharrell Williams projeyi şu sözlerle anlatıyor: “Bu projeyi bir araya getirirken, Angela Davis'den Tyler the Creator'a, Barbara Lee'ye kadar her alanda tanıdığım en kalifiye insanlardan ileriye yönelik süreç hakkında konuşmalarını istedim. Bu ülkenin ilkelerinin vaatlerini yerine getirebilecek sanatçılar, yaratıcılar ve girişimcilerle dolu bir geleceğin vizyonunu iletmeyi amaçladım.”


Pharrell Williams & Jay-Z, April 2019 (Brian Ach/Something in the Water Festival)


Pharrell Williams ve Jay-Z ortaklığında yayımlanan Entrepreneur müzik videosuna tüm dijital platformlardan ulaşabilirsiniz.

bottom of page