top of page

No: 2 | Selin Çiftçi


İllüstrasyon: Caner Yılmaz

Merhaba,


Ben Selin Çiftçi, bir süredir Unlimited Publications'ın dijital mecralarında editörlük ve koordinatörlük yapıyorum. Çok sevdiğim Unlimited ailesinin bir üyesi olarak, ben de birçoğumuz gibi, kendime karşı karşıya kaldığımız bu sürece uzaktan bakabileceğim bir yer aradım. Bu sabah, ya da sadece birkaç sabah önce uyandık ve neden-sonuç ilişkisinin her iki tarafında da bütün ihtişamımızla boy gösterdiğimiz bu yeni gerçeklikte, şimdi farklı farklı pencerelerden aynı resme bakıyoruz. Yanıbaşımızdakine en fazla bir metre yaklaşabildiğimiz bu süreçte belki de ilk defa küresel olarak aynı yerdeyiz.


Kendi adıma, iletişimin, alışkanlıkların, eğlencenin, rutinlerin ve hatta diplomasinin sanallaştığı kaçınılmaz bir dijital zamanla bu kadar sarmalanmışken bir yandan da aslında organik canlılardan ibaret olduğumuzun tezatlığını yaşıyorum. Bu pandemi etkisinin her disiplinde yepyeni tartışmalara gebe olduğu konusunda kuşkum yok, heyecanım baki. Herkese hem fiziksel, hem mental olarak sağlıklı, hem bireysel hem bir arada kalabilmeyi başarabildiğimiz güzel bir hafta dilerim.


Bu geçici süreçte farklı gerçekliklere ışınlanmak isteyenler için de bir öykü kitabı önerim var; Semih Gümüş'ün derlediği, edebiyatımızın seçkin yazarlarının öykülerine yer veren Öykünün Şimdiki Zamanı kitabına başucunuzda yer verebilirsiniz.

All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page