top of page

No: 12 | Hülya Kızılırmak


İllüstrasyon: Caner Yılmaz

Günaydın,  Bu yaşananlar bir film olsaydı, “saçmalık!” der geçerdik. Fakat ne yazık ki gerçek. 


Bu günler bittiğinde hepimiz bu sürece dair, kendi adımıza, dersler almış olacağız. 


Aslında tam da insanların birbirleriyle ve doğayla olan ilişkilerinde her şey zıvanadan çıkmışken, kendimiz dışında hiçbir şeyi önemsemeyerek en küçük nezaketi bile birbirimize çok gördüğümüz bir zamanda böyle bir hastalığın ortaya çıkması ve insanları yalnızlaştırması birbirimiz için ne kadar kıymetli olduğumuzu hatırlattı. 


Bu süreçte, en önemli şey, gerçeklikten ve yaşadıklarımızdan kopmadan birbirimizi desteklemek. Birlikte olmanın, sosyalleşmenin ne kadar kıymetli olduğunu hatırlamak. Önümüzdeki zorlu süreçten geçtikten sonra, bu günleri hep birlikte gördüğümüz bir kabus gibi hatırlayıp, sağlıkla ürettiğimiz ve birlikte olabildiğimiz anlar için şükredeceğiz. 


Evlerde izole yaşamak zorunda kaldığımız bu dönemde, Art Unlimited olarak üretmeye ve size sanat adına haberler göndermeye devam ediyoruz. Bu anlamda size bir anlık bile olsa bu zorlu bekleyişi unutturabiliyorsak bu sanatın gücüdür. 


Art Unlimited 15. yılını Mayıs-Haziran 2020 özel arşiv sayısıyla kutlayacak. 15 yıldır sanat yayıncılığında en kaliteli kağıt, en iyi baskı ve en kaliteli içerikle sizlere ücretsiz olarak ulaşan

Art Unlimited gücünü değerli markaların ve sanat kurumlarının işbirliklerinden alıyor. 15 yıldır bizimle bu yolda devam eden, bize inanan yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.  


Unutmayın, sınırlar da, sınırsızlık da sadece beynimizde. 

bottom of page