top of page

Fransız yazarlar Ankara'da

14. Ankara Uluslararası Kitap Fuarı 28 Şubat 2020 tarihinde başlıyor. 8 Mart'a kadar ATO Congresium’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan fuarda bu yılki konuk ülke Fransa olurken, fuar Fransız yazarlar; Jean-Christophe Grangé, Brigitte Labbé ve Jean-Paul Mongin'i ağırlayacak


Onur konuğu yazarların Gülten Dayıoğlu ve Jean Christophe Grange’ın olacağı ve pek çok imza günü etkinliğine yer verecek olan fuar kapsamında Institut français Ankara da bir çok konferans, söyleşi ve imza günü düzenleyecek. Etkinliklere katılmak üzere Institut français Ankara tarafından davet edilen Jean-Christophe Grangé, Ebru Erbaş, Yiğit Bener, Brigitte Labbé, Jean-Paul Mongin, Gaye Petek ve Nedim Gürsel Ankara’da fuar boyunca oluşacak frankofoni atmosferini pekiştirecek.


Yazarlar ayrıca Fransızca eğitim veren okul ve üniversitelerde yazı atölyeleri ve söyleşilere de katılırken, Institut français Ankara’nın Congresium’daki kitap fuarı standı, bu tanınmış yazarların imza günleri dışında renkli etkinliklere de sahne olacak.


Görsel 1: Jean-Christophe Grangé

Görsel 2: Brigitte Labbé

Görsel 3: Jean-Paul Mongin


bottom of page