top of page

Beykoz Kundura’nın Ağustos ayı konserleri devam ediyor


Beykoz Kundura’nın Bir Yaz Gecesi Sahnesi kapsamında gerçekleştirdiği Ağustos ayı konserleri 29 Ağustos’ta Oceanvs Orientalis & İlhan Erşahin performansıyla devam ediyor. Konser serisi yepyeni bir seçkiyle Eylül ayında da izleyicilerini bekliyor


Bir Yaz Gecesi Sineması, Beykoz Kundura, Fotoğraf: Berk Ulusan, 2019


Bir Yaz Gecesi Sahnesi çatısı altında Beykoz Kundura’nın ev sahipliğinde gerçekleşen konserler, özgün üretimleriyle beğeni toplayan elektronik, caz, world, funk, indie, pop ve rock müziğin başarılı örneklerini bir araya getirmeye devam ediyor. Ağustos ayında The Quetus, The Guardian gibi birçok öncü magazinde yaptıkları müzikle yer bulan Jakuzi ve Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman'ın Quintet performanslarına yer veren konser serisi, 29 Ağustos’ta Oceanvs Orientalis & İlhan Erşahin’i ağırlıyor.


Şafak Özkütle’nin projesi Oceanvs Orientalis’in tribal ritimleri’nin İlhan Erşahin’in saksafonuyla buluşacağı bu performansta müzik tarihinden alınan, dönüştürülen müzikal birikimleriyle Oceanvs Orientalis, İstanbul’un eklektik ruhunu saksafonuyla anlatan İlhan Erşahin ile bir araya geliyor.


Ağustos’un son haftasında gerçekleşen konser ve performansların ardından, Bir Yaz Gecesi Sahnesi yepyeni bir konser serisiyle Eylül ayında da İstanbullu müzikseverleri Boğaz kenarındaki açık hava alanına bekliyor. Aralarında Kalben, Maden Öktem Sönmez, Islandman, Nazdrave (Ediz Hafızoğlu) ve Korhan Futacı’nın bulunduğu isimlerin yer aldığı Eylül ayı programının detayları ve biletlerine beykozkundura.com adresi üzerinden ulaşılabiliyor.


Bir Yaz Gecesi Sahnesi, Beykoz Kundura, Fotoğraf: Mowrez Pezeshki, 2020


Bir Yaz Gecesi Sineması


Kundura Sinema’nın ilgiyle takip edilen açık hava film gösterimleri bu ay MUBI İle Bir Yaz Gecesi Sineması başlığı altında 28 Ağustos 2020 tarihine kadar devam ediyor. Film gösterimlerinin tüm biletleri tükendi ancak Kundura Sinema ve MUBI Türkiye iş birliğinin devam edeceği Ağustos ayı süresince Kundura Sinema takipçileri mubi.com/kundura bağlantısından kayıt olarak bir ay boyunca filmleri ücretsiz izleyebiliyorlar. İlgi gören Bir Yaz Gecesi Sineması açık hava film gösterimlerinin Eylül ayında da Kundura Sinema’nın özel film seçkisi ile devam etmesi planlanıyor.

Ücretsiz Tekne Servisi ve sağlık önlemleri


Beykoz Kundura ayrıca, açık hava etkinlikleri için Beşiktaş’tan Beykoz Kundura’ya ve etkinlik bitiminde Kundura’dan Beşiktaş ve Kadıköy iskelelerine ücretsiz tekne servisi sunuyor. Film ve konser keyfini Boğaz turu ile ikiye katlamak isteyenler beykozkundura.com üzerinden rezervasyon yapabilirken, Yeniköy-Beykoz motor hattını kullanarak gelmek isteyen misafirler Beykoz motor iskelesinin önünden kalkacak ring servislere binerek Beykoz Kundura’ya gelebiliyorlar.


Salgın kapsamında aldığı yüksek standartlarda tedbirlerle hazırlıklarını tamamlayan Beykoz Kundura, açık hava etkinlik alanı için alınan özel önlemlerin yanı sıra, restoran ve kafelerinin oturma planlarını sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yeniden düzenleyerek, misafirlerini tedarikten servise tüm aşamalarda hijyen kurallarını en üst seviyede tutarak karşılamayı amaçlıyor. Beykoz Kundura’nın beğeni toplayan sağlık önlemleri videosunu izleyerek bilgi edinebilirsiniz.


bottom of page