top of page

Yeni mekânında yeni sergisiyle Anna Laudel İstanbul


Anna Laudel İstanbul, Kazancı Yokuşu’ndaki yeni mekânının kapılarını 9 Eylül’de Ramazan Can’ın Ne Yerdeyim, Ne Gökte başlıklı kişisel sergisiyle açıyor



2016 yılından bu yana Karaköy’deki galeri mekânında pek çok sergi, etkinlik ve buluşmaya ev sahipliği yapan Anna Laudel İstanbul, bu yaz Gümüşsuyu Kazancı Yokuşu’ndaki yeni mekânına taşınıyor.


Küresel sanat piyasasıyla daha fazla ilişki kurmayı ve İstanbul'un büyüyen sanat hayatındaki rolünü güçlendirmeyi amaçlayan Anna Laudel'in 1.000 metrekarelik bir alana yayılan yeni galerisi, ferah bir sanat ortamı sunmayı ve mümkün olan en geniş izleyici kitlesini ağırlamayı hedeflerken, mekân tasarımı engelli girişiyle birlikte çok daha büyük ve esnek bir sergi alanı sunuyor.


Solda: Ramazan Can, Daha Güzel Olma Arzusu II, 2021, Tuval Üzerine Yağlıboya, 69 x 59 cm

Sağda: Ramazan Can, Var Olma Acısı (detay), 2021, Beton ve Halı, 6x13.5x22,5 cm, 130 parça

Mekânın ilk sergisi olma özelliği taşıyan Ramazan Can’ın Ne Yerdeyim, Ne Gökte başlıklı sergisi ise sanatçının son yedi yıl içerisinde farklı materyallerle ürettiği eserleri bir araya getiriyor. Sergi 18 Kasım’a kadar Anna Laudel'in Kazancı Yokuşu No:45'teki yeni galerisinde devam ediyor.


bottom of page