top of page

Yaz, sanat, Bodrum

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, Frank Art Studio ile bir araya gelerek yaz boyunca misafirlerine unutulmaz bir sanat deneyimi yaşatmayı planlıyor. Haziran, temmuz ve ağustos aylarında gerçekleşecek sergilerin yanı sıra Frank Art Studio x Susona Bodrum Art Route otelin tüm alanlarında dikkat çekici bir seçki sunuyor



2019 yılında Galata’da kurulan Frank Art Studio; birbirinden farklı disiplin ve anlayışlara sahip, yurt içi ve dışında kendilerini özgürce ifade eden, imza değeri yüksek değerli sanatçıları bir araya getirmesiyle tanınıyor. Sanatın toplumun her kesimi tarafından erişilebilir olması gerektiği inancı üzerine kurulan Frank Art Studio, modern ve klasik çizgide sektörde isim yapmış sanatçıların yanı sıra bağımsız genç sanatçılara da destek veriyor. Solo ve karma sergi projelerine imza atan Frank Art Studio, 2022 yılından itibaren Danimarka’da bulunan West Station Gallery ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.


Frank Art Studio’nun kurucusu Serkan Yıldız’ın Susona Bodrum’a özel olarak küratörlüğünü gerçekleştirdiği Frank Art Studio x Susona Bodrum Art Route seçkisinde, sanatseverlere yüksek ilgiyle takip edebilecekleri Ahu Aydemir, Ayşe Kıran, Cengiz Yatağan, Ceylan Dökmen, Ebru Yılmaz Çakmak, Emir Şentürk, Halime Türkyılmaz, Hazar Motan, Jülide Zeynep Günce, Laura Margarita, Linda Malici, Mustafa Sönmez, Nilay Sorgüven, Özgür Ballı, Serhat Erem, Ufuk Atilla gibi değerli sanatçıların eserlerine yer verilen özel bir koleksiyon yer alıyor.








Aynı zamanda haziran, temmuz ve ağustos aylarında gerçekleştireceği sergilerle misafirlerini sanatla buluşturmaya hazırlanan Susona Bodrum, Frank Art Studio bünyesinde bulunan farklı sanatçıların eserlerini Bodrum’a taşıyor.



23 Haziran’da Jülide Zeynep Günce’nin ARADA sergisiyle başlayacak olan sergiler, 21 Temmuz’da Laura Margarita’nın I dream of Africa ile devam edecek, Ağustos’ta ise farklı disiplinlere yer veren karma bir sergiyle yer alacak.

bottom of page