top of page

No: 23 | Aydın Dorsay


Merhaba, Dünyada ve Türkiye’de son ayların en önemli konusu olan pandeminin yaşamımıza olan etkileri her geçen gün daha da artıyor… İnsanların gündelik hayatını bu kadar etkileyen bir durum karşısında çaresiz kaldığımız zamanlar oluyor. Bu gibi zamanlarda her türlü sanat türüne daha da çok ihtiyacımız var.


Borusan Müzik Evi olarak ertelediğimiz konserlerimizi önümüzdeki sezonlara nasıl yerleştirebileceğimizle ilgili yoğun bir çalışma içindeyiz. Beraber aşacağımız bu dönem süresince önümüzdeki senelerin planlamalarının üzerinden geçerken, birkaç ay öncesinde olduğu gibi, acaba insanlar yeniden konser salonlarını dolduracaklar mı diye düşünmeden edemiyorum…


Bu kadar sıkıntının arasında, İnternet üzerinden birçok sanat faaliyetini takip edebilmek, katılmak veya üretmek önemli. Sağlıklı yarınlar için hem fiziksel hem zihinsel olarak sanatın önemini yeniden kavrıyoruz.


Müzik benim için her zaman en rahatlatıcı/enerji veren sanat türlerinden biri. Evde kaldığım bu süreçte de sık sık müzik dinleyip, olumlu düşünmeye gayret gösteriyorum. Bu aralar en çok dinlediğim parçaları aşağıda sizlerle paylaşıyorum.


Mutlu ve sağlıklı bir insan olmak için öncelikle evde kalmanızı tavsiye ederim. Dostlarınızla iletişiminizi, fiziksel mesafe kuralları içerisinde sürdürün ve bolca müzik dinleyin.


Sağlıklı günlerde yeniden görüşmek üzere,





Parça listesi:


All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page