top of page

Let's play

Her sene şehri yeni yıl coşkusuyla kuşatan Beymen, 2024 yılbaşı teması Let’s Play ile hayata oyuncu bir bakış açısı, zamana oyuncu bir yaklaşım katıyor. 16-17 Aralık ve 23-24 Aralık tarihlerinde İstanbul'da Zorlu Center, İstinyePark, Suadiye, Nişantaşı, Galataport; İzmir'de İstinyePark; Ankara'da Panora ve Armada Beymen mağazalarında gerçekleşen Beymen Let’s Play Yılbaşı Etkinlikleri hediye kişiselleştirme alanlarından söyleşi ve atölyelere, canlı DJ performanslarından yılbaşına özel ikramlara, kozmetik dünyasına yön veren markaların makyaj ve bakım uygulamalarından eğlenceli sürprizlere uzanan benzersiz deneyimlerle yeni yıl heyecanına ortak oldu


Let’s Play’in eğlenceli dünyasından ilhamla tasarlanan ünlü sanatçı Göksu Gül’ün Disco Pine  ve Aslı Şarman’ın  Surprise isimli özel yılbaşı ağaçları, Zorlu Center ve Suadiye Beymen mağazalarında ziyaretçilerle buluşuyor. Sanatçılarla bu iş birliği hakkında konuştuk.

 

Güncel program ve detaylar için Beymen Instagram hesabını takibe alabilirsiniz.


ASLI ŞARMAN


Beymen ile bu yılbaşı gerçekleştirdiğiniz çalışmada yeni yılın ışıltılı ruhunu yansıtmak senden nasıl bir yankı buluyordu?

Yeni yıl benim için geçmiş yıla teşekkür ve yeni yıla yeni heyecanlar, umut ve henüz gerçekleşmemiş güzel sürprizler demek. Yeni yıla girerken Beymen ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmada bu heyecanımı ve hislerimi ortaya çıkarmak ve Beymen Suadiye’nin harika atmosferinde yer almak benim için büyük bir keyif ve mutluluk oldu. 

 

Marka iş birliklerini sanat pratiğinle yorumlarken göz ettiğin unsurlar ve korumaya çalıştığın değerler nelerdir?

Beğendiğim, takip ettiğim ve bende çizgileri heyecan uyandıran markalarla çalışmaktan büyük heyecan duyuyorum. Marka iş birliklerinde kendi özgün tarzımı koruyarak ilerlemek benim için çok önemli. Belirli konseptlerle gelinen projeler farklı bakış açılarını görmemi ve farklı yönlerde düşünmemi sağlıyor. Bu aşamada ortak bir çizgide buluşunca ortaya çıkan çalışma büyük keyif veriyor. 



GÖKSU GÜL


Beymen ile bu yılbaşı gerçekleştirdiğiniz çalışmada yeni yılın ışıltılı ruhunu yansıtmak senden nasıl bir yankı buluyordu?

Beymen iş birliğiyle gerçekleştirdiğim bu çalışma, yeni yılın ışıltılı ruhunu yansıtmak adına benim için büyük bir heyecan kaynağı oldu. “Disco Pine” projesinde elde kestiğim ayna ve yine el yapımı seramik parçalarla çalışarak, bu özel dönemin hissini tasarıma yansıtmaya özen gösterdim. Bu projeyle, yeni yıl coşkumu izleyicilerle paylaşma fırsatı buldum. Yılbaşının umut dolu bir başlangıç anlamı taşıması, tasarımımın merkezinde yer aldı.

 

Marka iş birliklerini sanat pratiğinle yorumlarken göz ettiğin unsurlar ve korumaya çalıştığın değerler nelerdir?

Marka iş birliklerini değerlendirirken, sanat pratiğimle uyumlu olacak ortaklıkları seçmeye dikkat ediyorum. İş birliklerinde önem verdiğim unsurlar arasında estetik uyum ve sürdürülebilirlikle beraber, markanın projemin altında yatan duyguları, anlamı ve estetik değeri anlamasını, içselleştirmesini ve kendi marka kimliğiyle birleştirmesini bekliyorum. Her projeyle benzersiz bir hikaye anlatma fırsatı buluyorum ve bu süreçte sadece estetik değil, aynı zamanda içsel bir anlam da yaratmaya özen gösteriyorum. Değerlerim arasında çalışma disiplini, estetik bütünlük ve izleyiciyle bağlantı kurma arzusu bulunuyor.

 


 

 

bottom of page