top of page

İrrrtibatta kalalım


Geçtiğimiz yıl Türkçeden Türkçeye Çeviri Şiirler - Fata Morgana adlı ilk şiir kitabı çıkan Suhan Lalettayin küratörlüğündeki İrrrtibatta Kalalım kolektif sergisi 15 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında Bant Mag Havuz/Bina’da görülebilecek

Sergi kapsamında Türkçeden Türkçeye Çeviri Şiirler - Fata Morgana’da yer alan şiirler, İlhan Tolga Ergün, Emre Orhun, Burcu Erim, BunnyKingx, Zeynep Mar, Uyku, rastarules, Gizem Akgün, Aylin Kutku, Berna Ay, Metin Karaatlı, Beril Acar, Gürkan Özer, Hilal Bozkurt, Mehmet Can Gürsoy, Öykü Topal, Doğa Tercan ve İmge Çelik tarafından çağrışımlar evreninden kişisel deneyim, edim ve anılar aracılığıyla ayrı ayrı irdeleniyor.

İrrrtibatta Kalalım, motivasyonunu Rorscach’ın mürekkep testlerinin olası şiirsel izdüşümlerde yaratabileceği metamorfik ve eğlenceli oyun hallerinden alırken edebi ve görsel dünyalar arasında kurduğu köprüler gibi farklı janr ve jenerasyonlardan sanatçılar arasında da bir irtibat kurma arzusunu bünyesinde barındırıyor.

İrrrtibatta Kalalım 15 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleşecek açılışı ve ardından DJ kabininde Braderin’in olacağı 22.00’daki açılış partisi ile Bant Mag. Havuz/Bina’da görülebilecek.

bottom of page