top of page

Gaggenau "The Elevation Gravity" konseptiyle Milano Tasarım Haftası'nda

Lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, "The Elevation Gravity" konseptini 16-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Milano Tasarım Haftası kapsamında ilk kez ziyaretçisiyle buluşturacak


The Elevation Gravity


Konseptin ön izlemesi için 12 Mart Salı günü global bir basın toplantısı düzenlendi. Türkiye ayağındaysa bu buluşma, markanın ortaklığı kapsamında Cosentino'nun Nisbetiye 10’da yer alan showroomunda gerçekleşti.


The Elevation Gravity basın toplantısından


BSH Türkiye Pazarlama Direktörü Burak Destici’nin konuşmasıyla başlayan toplantı, Milano’nun özel villalarından Villa Necchi Campiglio’daki canlı panel ile devam etti. Türkiye'deki buluşmadan izlenen canlı olarak izlenen panelin moderatörlüğünü Studio Ashby kurucusu ve iç mimarı Sophie Ashby’nin üstlendi. Gaggenau Dünya Başkanı Dr. Peter Goetz, Tasarım Başkanı Sven Baacke, "The Elevation Gravity" enstalasyonunun mimarı1zu33 Mimari Studio Kurucu ve CEO’su Hendrik Müller’in de aralarında olduğu konuşmacılar Milano Tasarım Haftası için hazırlanan “The Elevation of Gravity” konseptini, markanın yakın gelecekteki başyapıtlarını ve gelecek planlarını ilk kez davetlilerle paylaştı.


The Elevation Gravity


Markanın zanaatkârlığa verdiği önem, gelenekselin ötesine geçip deneyimi bir üst mertebeye taşıyan teknoloji ve tasarım "Elevation of Gravity" deneyiminin yapıtaşlarını oluşturuyor.

Milano Tasarım Haftası kapsamında Villa Necchi Campiglio’da gerçekleşecek mimari enstalasyon, 16-21 Nisan tarihleri arasında görülebilecek.

All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page