top of page

border_less'tan yeni sergi

border_less EDITIONS POP-UP sergisi, 20–24 Aralık tarihlerinde SANATORIUM'un Karaköy Cuma binasında yer alan yeni mekânında gerçekleşecek





border_less’ın sanatçı davetleriyle devam ettiği EDITIONS serisi, 9 yeni üretimle 20–24 Aralık tarihlerinde SANATORIUM’un Karaköy Juma binasındaki mekânında fiziki olarak izleyiciyle buluşacak. Sergide yıl boyunca çevrimiçi tanıtımları yapılan serinin yeni işlerine, 2021 yılındaki üretimler de eşlik edecek.


Gerçekleşecek pop-up sergide sanatçılar Sevil Tunaboylu, Burak Ata, Emre Hüner, Sena Başöz, Berkay Tuncay, Ahmet Civelek, :mentalKLINIK ve 2021 yılında da yine border_less EDITIONS için işler üreten Ecem Yüksel, Gülşah Mursaloğlu’nun yanı sıra geçtiğimiz yılın sanatçıları Vardal Caniş, Hera Büyüktaşçıyan, Ece Ağırtmış, Volkan Aslan, Mert Öztekin, Dilek Winchester ve Huo Rf yer alıyor.



 


border_less EDITIONS POP-UP, 20–24 Aralık tarihlerinde SANATORIUM’da görülebilir. İşler hakkında daha fazla bilgiye ve sanatçı biyografilerine border_less web sitesinden ulaşılabilir.


Ayrıca ilk edisyonundan bu yana Art Unlimited'ın basın sponsorluğunu üstlendiği border_less ARTBOOK DAYS 2023 yılında gerçekleştireceği edisyonunun müjdesini verdi. Etkinlik 11-14 Mayıs 2023 tarihinde Arter ev sahipliğinde gerçekleşecek ve başvurular yakında başlıyor.




border_less Kitap Fonu açık çağrısı Ocak 2023'te başlayacak. Başvuru koşulları ve detayları çok yakında border_less web sitesi üzerinden paylaşılacak.

bottom of page