top of page

border_less ARTBOOK DAYS 2021 sona erdi

Bu yıl 26-28 Mayıs tarihlerinde, 16 sanatçı inisiyatifi, kurum, galeri, yayınevi ve 21 sanatçının katılımıyla Bilsart’ta gerçekleşen border_less ARTBOOK DAYS, üçüncü edisyonunda 1.000’e yakın ziyaretçiyi ağırladı

border_less ARTBOOK DAYS, 2021, Bilsart, Fotoğraf: Elif Kahveci

2018 yılında yayın hayatına başlayan çevrimiçi platform border_less, 2019 yılından bu yana organize ettiği border_less ARTBOOK DAYS etkinliğinin üçüncüsünü Bilsart'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Yayını olan, metin üzerine çalışan sanatçı ve sanatçı inisiyatifleri; müze, galeri, dernek ve enstitüleri bir araya getirerek kitap üzerinden paylaşım alanı yaratan etkinlik, üç gün boyunca ziyaret edildi. Sanatçı üretimi kitapların ve sanat yayınlarının yer aldığı etkinlikte, 2020 tarihli border_less Kitap Fonu kazananı Esra Oskay’ın Ayvazovski ve Diğerleri: Resmi Makamların Resimli Bir İncelemesi ilk kez gösterildi. Ka Atölye ve Barın Yazı & Cilt Atölyesi işbirliğiyle 50 adet üretilen, Gamze Büyükkuşoğlu ve border_less tarafından desteklenen kitap border-l-e-s-s.com adresi üzerinden veya sanatçıdan temin edilebilir.

border_less ARTBOOK DAYS, 2021, Bilsart, Fotoğraf: Elif Kahveci

Etkinlikte border_less Kitap Fonu 2019 kazananlarından ve araştırma süreci devam eden, Didem Özbek’in Türkiye Bibliyografyası da izleyicilerle ilk kez buluştu. Huo Rf ve E S Kibele Yarman’ın ...BURADAYDI, Sergen Şehitoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı Dergi, Cemre Yeşil’in Double Portrait ve Onagöre’den çıkan Belkıs Işık Gidenler / Those who left, Erdem Varol Tefrika İstanbul 001: Dolana Dolaşa, E S Kibele Yarman Broken English Goodbye ve Çağla Özbek Semada yayınları da sanatçı buluşmalarıyla birlikte programda yer aldı. Bu yıl 3. edisyonu gerçekleşen border_less ARTBOOK DAYS 2021, Bilsart, Asya Nakliyat, Unlimited, Studio MADA, Ofset Yapımevi, Elif Erdem ve Ceren & Sinan Gençer destekleriyle düzenlendi.

All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page