top of page

48. İstanbul Müzik Festivali Eylül ayına ertelendi


İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 2-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan 48. İstanbul Müzik Festivali, küresel koronavirüs salgını sebebiyle içinde bulunduğumuz koşullar göz önüne alınarak, Eylül ayının ikinci yarısına ertelendi



1973 yılından bu yana Haziran ayında düzenlenen, İstanbul Müzik Festivali, bu kez Eylül ayında, mümkün olduğunca aynı içerikle, müzikseverlere nitelikli ve zengin bir program sunmayı hedefliyor. İstanbul Müzik Festivali ekibi, Beethoven’ın Aydınlık Dünyası temasıyla kurgulanan festivalin yeni tarihlerinde, yaşamı yeniden renklendirecek konserlerde bir araya gelebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.


E.C.A. Presdöküm Sanayi A.Ş. sponsorluğunda düzenlenecek olan 48. İstanbul Müzik Festivali’nin yeni tarihleri ve programa dair tüm ayrıntılar Haziran ayında festivalin web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak. Festival için alınan biletler, konserlerin gerçekleştirileceği yeni tarihlerde geçerli olurken, bu süreçle ilgili ayrıntılı bilgilendirmenin Haziran ayı içerisinde izleyicilere mail yoluyla yapılması planlanıyor.

bottom of page