top of page

Levi’s® Print Bar, Zorlu Center mağazasında


Levi’s® İstanbul’daki en yeni mağazasını, Türkiye’de bir ilk olan Levi’s® Print Bar hizmetiyle Zorlu Center AVM’de açtı. Her ülkenin önde gelen sanatçı ve illüstratörlerinin de yer aldığı Print Bar kataloğunda ülkemizden Murat Palta yer aldı

Murat Palta

Dünyanın sayılı şehirlerinin ardından Zorlu Center mağazasıyla İstanbul’a gelen Levi’s® Print Bar hizmeti ise mağazanın en önemli yeniliklerinden. İnovatif teknolojiyi ve kişiselleştirme deneyimini kimliği haline getiren Levi’s®, Print Bar ile kendi Levi's® tişörtlerini tasarlamak isteyenlere özel ve etkileyici bir deneyim sunuyor.

Son dönemde parlayan başarılı sanatçı Murat Palta’nın özgün çizgileriyle hayat verdiği üç farklı desen ise Print Bar’a İstanbul yorumu katıyor. Palta, Levi’s® için hazırladığı İstiklal Caddesi’nden ve Galata Kulesi’nden ilham alan iki farklı desenin yanı sıra, ikonik batwing logosuna kendi tarzında özel bir dokunuş yapıyor.

Sadece Zorlu Center AVM mağazasında bulunan lounge alanında ise sürdürülebilirliğe verilen önemin göstergesi niteliğinde, sanatçı Fırat Neziroğlu tarafından geri dönüştürülmüş denim’lerle tasarlanan el dokuması ikonik batwing logo da sergileniyor.

Levi’s® Tailor Shop köşesinde ise usta sanatçı/terziler, denim hayranlarının en sevdikleri parçaları ya da yeni Levi’s® trucker ceket ve jean’lerini kendi tarzlarına göre yorumlamalarına yardımcı oluyor.

bottom of page