top of page

Geçit

Sanatçı Pınar Alışan'ın “yürüme ve düşünme” kavramlarını iç içe geçirerek bütünleştiren ilk kişisel sergisi Geçit ART CONTACT İSTANBUL kapsamında izleyiciyle buluşacak




1995 yılından bu yana sanat çalışmalarına devam eden Pınar Alışan’ın ilk kişisel sergisi Geçit 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda 1.000 üzerinde sanatçı, 100’ün üzerinde katılımcı çatısı altında 4.000’den fazla çalışmayı sanatseverlerin beğenisine sunacak olan ART CONTACT İSTANBUL 2. ÇAĞDAŞ SANAT FUARI’NDA Abay Galeri standında ziyaret edilebilecek.


İnsanlık tarihinin başlangıcından bu yana pek çok medeniyete ve kültüre geçit olan ve olmaya devam eden imgelerin yaratımının gözlemci ve gözlenen arasında iki yönlü bir süreç olduğuna inanan Alışan çalışmaları aracılığıyla “yürüme ve düşünme” kavramları iç içe geçirip bütünleştirerek gözlemcinin gördükleri dışsal forma dayandığını göstererek onları nasıl gördüğümüzü, yorumladığımızı ve düzenlediğimizi sorguluyor.


Daha fazla bilgi için: www.pinaralisan.com - @pinaralisan


bottom of page