top of page

Aynı masa etrafında

Lüks mutfak aletleri markası Gaggenau, gastronomiyi tasarım ve sanat ile buluşturduğu Chef’s Table etkinliklerine kendi evinde devam ediyor. 21 Eylül tarihinde Şef Eren Erdem’in birbirinden lezzetli menüsü ile gerçekleşen etkinliğe Moet Hennessy nin çok özel içkileri eşlik etti


Mutfağı ve birlikte vakit geçirmeyi bir öncelik olarak gören Gaggenau, aynı masa etrafında bir araya getirdiği konuklarını eşsiz bir gastronomi yolculuğuna çıkarırken Moet Hennessy ’in marka elçisi İbrahim Kemer’in menüyle eşleştirdiği içkiler ile de keyifli anlar yaşattı.


“Evinize hoş geldiniz” diyerek konuklara seslenen Gaggenau Pazarlama müdürü Sadettin Çağlar, lezzet ve tasarım dolu bir gecede Gaggenau mutfağında aynı masa etrafında bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.


Şeflerin Gaggenau cihazları ile hazırladığı menüleri konuklarıyla paylaşan Chef’s Table unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.









Gaggenau hakkında

Gaggenau, yüksek kaliteli ev aletleri üreticisi olarak “Made in Germany” tasarım ve teknolojide bir inovasyon lideri kabul edilmektedir. Şirket, 1683’e kadar uzanan tarihi boyunca, uluslararası ölçekte alkış alan ürünleri ile ev mutfaklarında devrim yaratmıştır. Gaggenau’nun başarısı, yüksek fonksiyonellik ile bir araya gelen teknolojik inovasyon ve net tasarım dili üzerine kuruludur. Gaggenau, 1995 yılından bu yana merkezi Münih’te bulunan BSH Hausgeräte GmbH’nin bir iştiraki olup halen dünyanın dört bir yanındaki belli başlı şehirlerdeki 24 showroom ile 50’yi aşkın ülkede sunulmaktadır.

Farkı yaşamak için Gaggenau.


www.gaggenau.com

Instagram (@gaggenauofficial)

Pinterest (/gaggenau_)

Vimeo (/gaggenauofficial)


bottom of page