top of page

Performistanbul'dan ev performansları serisi

Performistanbul'un "Evde Kal, Canlı Kal!" sloganıyla performans sanatçılarının katılımıyla hayata geçirdiği online "ev performansları" serisi devam ediyor


Alberto Monreal, Still Life Action (Acción-Bodegón)

Her sanatçının canlı performansını online olarak gerçekleştireceği bu evrensel seride, sanatçıların dünyanın farklı bir bölgesinden başka bir performans sanatçısını da aday göstermesi bekleniyor. Gösterilen adaylıklarla, performans sanatçılarını, güvenli alanlarında tek bir çatı altına toplayarak kolektif deneyimi yaratmayı, paylaşmayı, ona katkıda bulunup dönüştürmeyi hedefleyen seriyle birlikte Performistanbul, canlı yayın hareketiyle içinde bulunduğumuz sağlık krizinde, bir arada olmanın ve bireysel alanlarımız aracılığıyla ortak bir dil yaratabilmenin iyileşme sürecinin de bir parçası olduğunun bilincini paylaşıyor.

Günlük olarak Performistanbul'un online platformlarından duyurulacağı performans serisinin katılımcıları arasında yer almak için "NE? (çalışmanın ismi ve kısa açıklaması) , NEREDE? (seçilen online platform ve hesap adı), NE ZAMAN? (gün ve saat - süre)" sorularını yanıtlayıp Instagram üzerinden mesajla ya da info@performistanbul.org adresine göndermeniz gerekiyor.

bottom of page