top of page

Öğrenme Topluluğu’nda yeni dönem


ATÖLYE Akademi Öğrenme Topluluğu, yeni döneminde “Olası Gelecekler Yaratmak” teması etrafında bir araya geliyor. Yaklaşık yedi ay sürecek bu öğrenme yolculuğunda yer almak için başvurular 16 Mayıs 2021 tarihine kadar devam ediyor


İllüstrasyon: Cansu Bayrambey, famajans



21. yüzyılın en önemli yetkinliği olan “öğrenme zihniyeti”ni keşfeden özgün ve topluluk odaklı deneyimlerden oluşan Öğrenme Topluluğu, uzman eğitimci, tasarımcı ve kolaylaştırıcıların tasarladığı özgün içerik ve programlarla kişisel ve profesyonel dönüşümlerini gerçekleştirmek isteyen bireyleri sosyal ve dijital bir öğrenme yolculuğuna çıkarmayı hedefliyor.


Geleceğin ekonomisinde var olabilmek için gereken yetkinliklerin ve yeni yüzyılın düşünme şekillerinin keşfedileceği bir alan olarak tasarlanan yeni dönem; “Küresel krizler ile yıkılan eski paradigmaların yerine yenilerini inşa etmek için bir fırsatımız var; peki, bu fırsatı nasıl değerlendirmeliyiz? Davranışlarımızı değiştirecek gücü nerede bulacağız? Bu yolculuğa kimlerle çıkmalıyız?” sorularını tartışmaya açıyor.



Öğrenme Topluluğu, yeni ekonomi içinde kendimize bir alan açıp, geçmişin ve günümüzün birikimlerini irdeleyerek birlikte olası gelecekler hayal etme arzusuyla yedi ay sürecek yeni dönemine başlıyor.


ATÖLYE Akademi Öğrenme Topluluğu hakkında bilgi almak, programın detaylarına ulaşmak ve başvuru yapmak için akademi.atolye.io web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page