top of page

Nuri İyem Resim Ödülü 15. Yıl Seçkisi sergisi açılıyor


Evin Sanat Galerisi, Bodrum 23 Temmuz - 13 Ağustos 2020 tarihleri arasında Nuri İyem Resim Ödülü 15. Yıl Seçkisi sergisine ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz aylarda, 15. yılını kutlayan Nuri İyem Resim Ödülü kapsamında düzenlenen sergi, daha önce resim ödülü ve sergileme almış katılımcıların yapıtlarından bir seçkiye yer veriyor


Evin Sanat Galerisi, Bodrum/Yalıkavak

2006 yılından beri büyük usta Nuri İyem’i anmak ve Türkiyeli genç ressamları desteklemek amacıyla her yıl düzenlenen ve bu yıl pandemi koşulları sebebiyle gerçekleşemeyen Nuri İyem Resim Ödülü geçtiğimiz aylarda 15. yılını kutladı. Bu kapsamda Evin Sanat Galerisi ve ArtUnlimited iş birliği ile hazırlanıp, yayımlanan 15. yıl özel eki, ödülün uzun soluklu tarihinin anlatılmasını hedefliyordu. Yayımlanan derginin ardından Evin Sanat Galerisi’nin Bodrum/Yalıkavak’ta bulunan mekanında gerçekleşmesi planlanan Nuri İyem Resim Ödülü 15. Yıl Seçkisi isimli sergi ise ödülün geçmişine bir pencere daha açmayı amaçlıyor.


 

İlgili okuma önerisi:


 

Bu bağlamda daha önce resim ödülü ve sergileme almış katılımcıların çalışmalarından bir seçki sunan sergi, sanatçılar Albina Onay, Cansu Kahraman, Cihan Zafer Gazioğlu, Çiler Süyev, Emre Tan, Evren Sungur, Hakan Cingöz, Halil Yavuz Ertürk, Hayriye Diliuzun, Nurdan Erol, Rugül Serbest, Semra Akkuş, Setenay Alpsoy, Sinem Kaya, Şeyma Barut, Şule Acar ve Zeynep Özdemir’in çalışmalarına yer veriyor.


Evin Sanat Galerisi, Bodrum’un ev sahipliğinde gerçekleşecek Nuri İyem Resim Ödülü 15. Yıl Seçkisi 13 Ağustos 2020 tarihine kadar Çarşamba – Pazar günleri 16:00 – 23:00 arası ziyaretçilere açık olacak.

All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page