top of page

Milo Moiré’den 2018 takvimi: Hotel Moiré


Ünlü fotoğrafçı Peter Palm’ın karelerinin yer aldığı Milo Moiré’nin nü takvimi Hotel Moiré, 1000 edisyon olarak basıldı ve her biri Moiré tarafından imzalandı. Hotel Moiré, sizi kapalı kapılar ardındaki şehvetli deneylere davet ediyor

Hotel Moiré’ye hoşgeldiniz! Sınırsız ihtimalin olduğu tutku dolu odalar sizi bekliyor. 2018’e erotik bir keşfe çıkarak başlamaya hazır mısınız? 12 ay için ayrı ayrı hazırlanmış yerleştirmeler otel ziyaretçilerini bekliyor.

Hotel Moiré, fotoğrafçı Peter Palm’ın kareleriyle Milo Morié’yi çektiği bir artistik nü takvim. Morié’nin otel odalarında verdiği özel pozlar izleyiciyi baştan çıkaracak derin düşüncelere çekiyor. İzleyici, “provokatif-erotik kadınlık” kavramının tam ortasında bırakılıyor. Fotoğrafçı Peter Palm, çekici bir şekilde estetik kareler yaratarak kadın şehvetini dokunabileceğiniz kadar yakına getiriyor.

Sanatçı Milo Moiré, Hotel Moiré fikrini kendi gezilerinden aldığı ilhamla yaratmış: “İşim nedeniyle bir çok bilmediğim yere seyahat ediyorum. Her seferinde otel odasında bu fantezi aklıma geliyordu. Bir gece için başka biri oluyorum. Tamamen gizemli bir yabancıya dönüşüyorum. Tamamen merak ve hazzın limitlerini ne kadar zorlayabileceğimi görmek istiyorum. Hiç bir kısıtlama olmadan tatmin olmayı ve tatmin etmeyi amaçlıyorum. Cinsel arzularım ile her seferinden kendimi başka biri olarak yaratıyorum. Bazen “telefon seksi” deneyimliyorum, bazen ise “rol yapma”, bazen vibratör, pranga, kamçı gibi aletler olurken bazense kamera karşısında gülünç bir dansçı olabiliyorum,” diyor.

Takvim, yabancı olunan ve kimsenin tanıdık olmadığı bir şehirde maceraya atılma hissinden ilham alıyor. Tamamen anonim, bağlayıcı olmayan ve son detayına kadar şık olan Hotel Moiré, sizi kapalı kapılar ardındaki şehvetli deneylere davet ediyor. Her odanın kapısının dışında “Kendi riskine davetlisin!” yazıyor.

Takvimi buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

İlker Cihan Biner’in Art Unlimited’ın Mart 2016’da yayımlanan 35. sayısında Milo Moiré üzerine yazdığı yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

bottom of page