top of page

Kundura Sinema'da açık perde


Kundura Sinema, kurmaca, belgesel ve animasyon üzerine çalışan genç yönetmenleri, kısa yapımlarını gösterme fırsatı bulacakları Kundura Sinema Açık Perde'ye davet ediyor. Başvuruların 30 Kasım'a kadar süreceği Açık Perde'de, seçilen filmlerin 5 Aralık tarihinde duyurulması planlanıyor

☕️ 1 dakikalık okuma

Geçtiğimiz yıl, endüstriyel miraslarımızdan Beykoz Kundura bünyesindeki kazan dairesinden dönüştürülerek tasarlanan Kundura Sinema, açılışının birinci yılında Kundura Sinema Açık Perde projesini gerçekleştiriyor. Kısa film yönetmenleri için yeni bir platform oluşturmayı hedefleyen oluşumda, genç yönetmenler izleyiciyle bir araya gelme fırsatı yakalıyor.

Katılımcıların, 15 dakikayı geçmeyen kurmaca, belgesel ve animasyon türlerindeki kısa filmleriyle yer alacağı projeye, 18 yaş ve üzeri herkes 30 Kasım tarihine kadar başvuruda bulunabiliyor. Sinema sektörüne katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Kundura Sinema Açık Perde kapsamında, ziyaretçilerin ücretsiz olarak izleyebilecekleri gösterimlerin ilki 15 Aralık Pazar günü, saat 16.00'da Kundura Sinema'da gerçekleşecek.

bottom of page