top of page

Devamlı Bağlantılar programında yeni iş birlikleri


Kültür-sanat aktörleri Devamlı Bağlantılar/Speed Dating etkinliğinde buluştu. Kültür-sanat alanındaki işbirliklerini güçlendirmek ve devamlılık sağlamak amacıyla başlatılan Devamlı Bağlantılar başlıklı programda Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu, Kültür için Alan, Avcılar ve Şişli Belediyeleri ile iş birliği yaptı.

☕️ 1 dakikalık okuma

Devamlı Bağlantılar/Speed Dating etkinliği, Fotoğraf: Poyraz Tütüncü

Program kapsamında 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Speed Dating etkinliği sırasında sanatçılar, kültür kurumları ve yerel yönetimler bir araya gelirken, mevcut birlikteliklerin güçlenmesi ve yeni iş birliği fırsatlarının doğması hedeflendi.

Ana fikrini, Kasım 2017 - Şubat 2019 tarihleri arasında İKSV Kültür Politikaları Çalışmaları, Hollanda Ankara Büyükelçiliği ve Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma projesinden alan program bitiminde katılımcılar, Hollanda Sarayı'nda düzenlenen geleneksel Kültür Sezonu Açılış Resepsiyonu'nda, Türkiye ve Hollanda arasındaki kültürel ilişkilerin güçlendirilmesinin ve devamlılığının sağlanmasının hedeflendiği 2020 yeni kültür sezonunu kutladı.

bottom of page