top of page

CAMMA siyaset ve sanat sosyolojisi profesörü Pascal Gielen’i ağırlayacak


Antwerp Üniversitesi Siyaset ve Sanat Sosyolojisi Profesörü Pascal Gielen, İstanbul Bilgi Üniversitesi Kültür Yönetimi Yüksek Lisans Programı tarafından düzenlenen CAMMA Perşembe Konuşmaları’nın konuğu olacak. Her akademik yılda kültür sanat camiasının önemli isimlerinin ağırlandığı Perşembe Konuşmaları’nın 28 Şubat 2019 tarihli buluşmasında Profesör Gielen, günümüzde kültür kurumlarının rolünü ele alacak

28 Şubat 2019 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde düzenlenecek Camma: Perşembe Konuşmaları kapsamında Antwerp Üniversitesi Siyaset ve Sanat Sosyolojisi Profesörü Pascal Gielen söz alacak. Çokkültürlülüğün Ötesinde Kültürleri Özgürleştirmek: Kültür Kurumları Kanonundan Sanat Oluşumlarında Müşterekleşmeye teması ile düzenlenecek etkinlik 18.00 - 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Yaratıcı emek, müşterekler, kent ve kültür politikaları üzerine araştırmalarıyla tanınan ve çalışmaları birçok dile çevrilen Pascal Gielen, içinde bulunduğumuz yeni dünya düzeninde kültür kurumlarının rolünü ve çok kültürlülüğün ötesinde, müşterek politikalara ve uyuşmazlık politikalarına dayalı sanatsal oluşumları tartışacak.

Tarih: 28 Şubat 2019, Perşembe

Saat:18:00 - 20:00

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü, E4-305

bottom of page