top of page

Borusan Müzik Evi'nde bu hafta iki konser


Borusan Müzik Evi, bu akşam saat 20:30'da, Nova Muzak konser serisi kapsamında, Sun of Goldfinger projesiyle, David Torn, Tim Berne ve Chess Smith'i ağırlarken, 16 Kasım Cumartesi akşamı ise Burak Özdemir’in Berlin merkezli topluluk Musica Sequenza için ürettiği Hermes projesine ev sahipliği yapacak

☕️ 1 dakikalık okuma

David Torn, Tim Berne ve Chess Smith, Sun of Goldfinger Projesi

Bu hafta iki dikkat çeken konsere yer veren Borusan Müzik Evi, bu akşam saat 20:30'da gerçekleştirilecek konserde, avangard caz dünyasının öncü isimleri David Torn, Tim Berne ve Chess Smith'i ağırlıyor. Program kapsamında ECM’den çıkardıkları ilk albümün Avrupa turnesi kapsamında Sun of Goldfinger isimli yeni projelerini seslendirecek grup, kendine özgü gitar tonu ve teknikleriyle elektrikli gitar üzerine odaklanan Amerikalı müzisyen, yapımcı ve besteci David Torn ile öncü saksofonculardan Tim Berne ve Marc Ribot, Secret Chiefs 3, Fred Frith ve John Zorn gibi müzisyenlere eşlik etmenin yanı sıra kendi müziklerini de yapan Chess Smith’in bir araya gelmesinden oluşuyor.

Burak Özdemir, Musica Sequenza, Hermes Projesi, Fotoğraf: Yoann Pisterman

Borusan Sanat çatısı altında gerçekleşecek konserlerde, yarın akşam saat 20:30'da ise Borusan Müzik Evi, Burak Özdemir’in Berlin merkezli topluluk Musica Sequenza için ürettiği, tarihi barok enstrümanlarıyla elektronik müziğin birleşiminden oluşan Hermes projesini sahneleyecek. Özdemir'in mitolojik dünyadan etkilenerek oluşturduğu Hermes projesi, dinleyiciyi çağdaş bir kabilenin kadim ritüellerine davet ediyor. Elektronik ve melodik tekno müziğin antik enstrümanlarla birlikte yer alacağı konser, sahnede çok sesli, doğaçlama bir diyalog yaratmayı amaçlıyor.

All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page