top of page

border_less Kitap Fonu 2020 başvuruları uzatıldı

border_less'in Art Book Days etkinliği öncesi düzenlediği Kitap Fonu 2020 için başvurular 1 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatıldı


Her Art Book Days etkinliği öncesi yaptığı açık çağrı ile üretim aşamasında olan bir sanatçı kitabı için fon sağlayan border_less'in bu sene ikinci edisyonu düzenlenecek olan Art Book Days etkinliği sosyal mesafeyi korumak adına aldığımız önlemler çerçevesinde, ikinci bir duyuruya kadar ertelendi. Etkinliğin ertelenmesiyle birlikte, evde kalacağımız bu günlerde üretime odaklanmak amacıyla border_less, Kitap Fonu için daha önce 31 Mart 2020 olan başvuru tarihini 1 Mayıs 2020 olarak yeniden düzenledi.


Yayıncılık, yazım, monografi gibi alanlarda sanatçı için önemli bir yeri olan kitap üretimini desteklemeyi hedefleyen border_less'in bu seneki border_less 2020 Kitap Fonu'nun danışma kurulunda Ali Taptık, Avi Lubin, Gamze Büyükkuşoğlu, Hrag Vartanian, John Tain ve Mari Spirito yer alıyor.


Yapılan son değişiklikle, başvuruların 3 Şubat-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşeceği border_less Kitap Fonu 2020 için detaylı bilgiye border-l-e-s-s.com adresinden ulaşabilirsiniz.

bottom of page