top of page

Açık Seminer'de ilk oturum


Açık Seminer, 2 Kasım tarihinde, Symbiosis: Ortak Yaşam Üzerine Araştırmalar başlıklı seminer dizisi kapsamındaki ilk oturumda Ali Akay’ın Bugün “Üç Ekoloji”ye Dönüp Bakmak adlı konuşmasına ev sahipliği yapıyor

☕️ 1 dakikalık okuma

Symbiosis: Ortak Yaşam Üzerine Araştırmalar başlığı altında gerçekleşmesi planlanan Açık Seminer programı; bağımsız sanat mekânı Poşe ve İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi işbirliğinde, okulun 150. yıl etkinleri kapsamında düzenleniyor. Kasım 2019-Haziran 2020 tarihleri arasında, programlamasını Murat Alat'ın üstlendiği seminerler varoluşu ve bilinci düşünmenin alternatif yollarını araştırmayı hedeflerken, insan ve dünya arasındaki ilişkileri odağına alıyor.

Farklı var olma biçimlerini keşfetmeyi amaçlayarak bilgi ve deneyim üretmenin farklı yollarını araştıran programın ilk buluşması 2 Kasım tarihinde, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sosyoloji profesörü, güncel sanat, felsefe ve sosyoloji üzerine çalışmalar yapan Ali Akay'ın Bugün "Üç Ekoloji”ye Dönüp Bakmak başlıklı konuşmasıyla gerçekleşiyor.

Felsefe, sosyoloji, doğa bilimleri ve sanat odağında devam edecek seminer dizisinin, iki haftalık aralıklarla İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nin tiyatro salonunda ücretsiz ve herkese açık olarak düzenlenmesi planlanıyor.

bottom of page