top of page

Açık Seminer'de Tekillik


Açık Seminer'in 2019-2020 programı, 16 Kasım Cumartesi günü Symbiosis: Ortak Yaşam Üzerine Araştırmalar başlıklı seminer dizisi kapsamında Ferda Keskin’in Tekillik adlı konuşmasına ev sahipliği yapıyor

☕️ 1 dakikalık okuma

İlk oturumunu, 2 Kasım tarihinde Ali Atay'ın Bugün Üç Ekoloji'ye Dönüp Bakmak adlı konuşmasıyla gerçekleştiren Açık Seminer, Symbiosis: Ortak Yaşam Üzerine Araştırmalar başlıklı seminer dizisine devam ediyor. Etkinlik, 16 Kasım'da gerçekleşecek ikinci oturumunda, Tekillik başlıklı sunumuyla; Foucault, sosyal ve politik psikoloji, felsefe gibi çok yönlü alanlarda çalışmalar yapan Ferda Keskin'i ağırlıyor. Temelini felsefe, sosyoloji, doğa bilimleri ve sanattan alan seminer programı, insan ve doğa ilişkisi üzerinden bilgi ve deneyim üretmenin farklı yollarını araştırırken, farklı var olma biçimlerini keşfetmeyi de amaçlıyor.

Bağımsız sanat mekânı Poşe ve İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi işbirliğinde okulun 150. yıl etkinleri kapsamında düzenlenen Açık Seminer'in, Symbiosis: Ortak Yaşam Üzerine Araştırmalar başlığı altındaki ücretsiz seminer programı Murat Alat'ın moderatörlüğünde, iki haftalık aralıklarla Haziran 2020'ye kadar okulun tiyatro salonunda devam edecek.

bottom of page