top of page

Koreografik Mentorluk Atölyesi başlıyor


A Corner in the World, bu yıl bomontiada ALT programı kapsamında, İKSV Tiyatro Festivali ortaklığıyla Koreografik Mentorluk Atölyesi düzenliyor

Altı hafta sürmesi planlanan atölyenin amacı, dans, tiyatro ve performans sanatçılarının, yaratım sürecindeki eserlerini bir mentor aracılığı ile araştırma, paylaşma ve deneyleme imkânı bulmalarını sağlamak. Atölye kapsamında seçilen dört genç sanatçı koreografilerini mentorlara sunma ve mentorun önerileri doğrultusunda provalarla çalışmalarını olgunlaştırma fırsatı bulacak.

Atölye sonunda eserler, 17 Kasım – 4 Aralık 2018 tarihhleri arasında düzenlenen İKSV Tiyatro Festivali’nin paralel etkinliği olarak A Corner in the World X bomontiada ALT programı kapsamında bomontiada ALT’ta seyirci ile buluşacak.

Başvuru bilgileri

Başvurular, 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında koreografimentorluk@gmail.com adresine başvuru dosyası ile yapabilecek. Dosyada, projeyi tanıtan metin (en fazla 1000 kelime), proje ile ilgili varsa görsel malzeme (videolar için vimeo link eklenmesi gerekiyor), iletişim bilgilerini içeren güncel CV ve varsa önceki çalışmaları tanıtan görsel ve yazılı malzeme yer almalıdır. Dosya en fazla 10 MB büyüklüğünde, tek bir PDF formatında gönderilmelidir.

Sonuçlar, 28 Eylül 2018 tarihinde açıklanacaktır.

bottom of page